تعمیرات لوازم خانگی|قطعات اصل|گارانتی|تکنیک سرویس پارس
لوله کشی ساختمان

لوله کشی ساختمان

شرکت تعمیر لوازم خانگی تکنیک سرویس پارس با سابقه طولانی مدت در حوزه تاسیسات و لوله کشی ساختمان ، برای ارائه خدمات از متخصصین خبره و با تجربه خود استفاده می کند. شما می توانید جهت دریافت خدمات این شرکت با شماره تلفن 02166175744 یا 09337788989 تماس گرفته و از تجربیات متخصصین آن استفاده نمایید.

تکنسین های تکنیک سرویس پارس، پس از حاضر شدن در محل و بررسی نقشه و طرح کلی ساختمان، اقدام به اجرای لوله کشی مورد نظر می نمایند. همچنین در صورتی که در لوله کشی ساختمان شما مشکلی به وجود آمده باشد، متخصصین این شرکت قادر به بررسی و برطرف نمودن مشکل در کوتاه ترین زمان ممکن خواهند بود.

در صورتی که قصد اجرا و یا تعمیرات لوله کشی برای ساختمان خود در هر متراژی را دارید، تیم حرفه ای تکنیک سرویس پارس آماده خدمت رسانی به شما با کیفیتی تضمین شده می باشد.

برای اینکه بتوانید از خدمات شرکت تکنیک سرویس پارس استفاده نمایید؛  نیازی به مراجعه حضوری نبوده و تنها کافی ست که با شماره تلفن 02166175744 تماس بگیرید، کارشناسان شرکت با ثبت اطلاعات نوع دستگاه، مشکل دستگاه و لوکیشن و… متخصص مربوطه را به محل مورد نظر می فرستند.

همچنین شما میتوانید با استفاده از فرم موجود در سایت اطلاعات لازم را تکمیل نمایید؛ کارشناسان شرکت در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و در زمان مورد نظر شما به محل مراجعه می نمایند.

شرکت تکنیک سرویس پارس از تمامی فیلترهای شرکت عبور کرده و از لحاظ سلامت اخلاقی کاملا قابل اطمینان می باشند. این افراد در هنگام ورود به شرکت گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامت را ارائه داده اند و با تعهد و مسئولیت پذیری بالا، به انجام اموری مانند تهیه نقشه، تهیه لوله ها و وسایل مورد نیاز، لوله کشی، تعمیرات و … می پردازند و پس از اتمام کار به مشتریان ضمانت حسن انجام کار را ارائه می دهند.

فیلم معرفی خدمات لوله کشی ساختمان

 

هزینه لوله کشی ساختمان چقدر است؟

ما کاملا به اصل مشتری مداری پایبند هستیم و تلاش می کنیم تا در کنار کیفیت بالای اجرای کار، هزینه ها را به هیچ عنوان از تعرفه های تعیین شده بالاتر نبریم. هزینه لوله کشی ساختمان های مختلف بسته به عوامل متعدد، متغیر بوده و متخصصین ما پیش از شروع به انجام کار لیست تمامی هزینه ها را به مشتری ارائه می دهند تا مشتری نسبت به هزینه ها آگاهی کامل داشته باشد.

در صورتی که نیاز به تهیه لوله های مختلف باشد، متخصصین ما با مشتری مشورت نموده و توصیه های لازم در خصوص انواع لوله ها را به مشتریان می نمایند.

طراحی و اجرای لوله کشی ساختمان در تهران

شرکت تکنیک سرویس پارس خدمات لوله کشی ساختمان خود را در تمامی نقاط تهران از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب انجام می دهد و برای این کار از متخصین حرفه ای و با سابقه خود استفاده می کند. میزان رضایت مردمی از این شرکت و از لوله کش های مجموعه بسیار بالا بوده و با توجه به کیفیت بالایی که در کار ارائه می دهند، در این سال ها اعتبار بالایی را کسب نموده اند.

شما برای برقراری ارتباط با شرکت و استفاده از تخصص پرسنل ما، می توانید با شماره تلفن 66175744 تماس حاصل نموده و تکنسین مربوطه را تا یک ساعت بعد در منزل خود داشته باشید.

علاوه بر تماس تلفنی، امکان پر کردن فرم دریافت خدمات که در سایت شرکت موجود می باشد، برای متقاضیان استفاده از خدمات وجود دارد.

هزینه هایی که توسط تکنیک سرویس پارس از مشتریان بابت ارائه خدمات دریافت می شود، بر طبق تعرفه های تعیین شده توسط اتحادیه بوده و هیچ گونه هزینه اضافی بابت ایاب و ذهاب دریافت نخواهد شد.

لوله کشی ساختمان

اهمیت لوله کشی ساختمان

سیستم لوله کشی ساختمان از جمله مواردی است که در اجرای آن باید دقت و توجه زیادی را به کار برد چرا که هرگونه بی تجربگی و اشتباه در اجرای کار می تواند سیستم تاسیسات ساختمان شما را با مشکلات متعددی مواجه سازد و هزینه و زمان زیادی را تلف کند. لوله کشی ساختمان باید به صورت کاملا مهندسی شده و با محاسبات دقیق صورت گیرد و فردی که به انجام این کار می پردازد از تجربه و مهارت کافی برخوردار باشد.

برای این که ساختمان شما بتواند تاییدیه مهندس ناظر را بگیرد نیاز است تا یک لوله کش حرفه ای، لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان را انجام داده باشد. تکنسین ها و لوله کش های ما با سابقه بالایی که در این کار دارند قادر به اجرای انواع لوله کشی در ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری شما می باشند.

نمایندگی ملزومات لوله کشی (لوله و اتصالات)
این شرکت دارای نمایندگی اغلب برند ها در ایران است و اعطای این برندها بدلیل سابقه درخشان و مشتری مداری شرکت تکنیک سرویس پارس می باشد از جمله برندها عبارتند از :
  • گروه گیتی پسند(آذین لوله ، نیوپایپ ، نیوفلکس)
  • شرکت پلی ران اتصال
  • شرکت سوپر پایپ
  • شرکت پلیمر گلپایگان
  • شرکت نیک بسپار یزد
  • شرکت لوله آسیا
  • شرکت ایزی پایپ
  • شرکت جورج فیشر
  • شرکت پایپکس
  • و ...

لوله کشی ساختمان در موارد زیادی کاربرد دارد از جمله در صنایع مختلف برای تاسیسات صنعتی، شبکه آب رسانی شهری، لوله کشی برای آب رسانی کشاورزی و…مورد استفاده قرار میگیرد.

با توجه به اینکه بعد از اتمام کار، برای تعمیر و بازسازی لوله ها باید به تخریب مکان مورد نظر اقدام کرد بنابراین باید با دقت زیاد این کار صورت گیرد تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.

انواع لوله کشی ساختمان

برای لوله کشی ساختمان اصول و قواعد مشخصی با توجه به محاسبات مهندسی باید رعایت گردد، این کار با توجه به موقعیت مکانی و بسته به شرایط جغرافیایی هر منطقه اصول و قواعد خاص خود را دارد. لوله کشی ساختمان به سه دسته کلی لوله کشی آب، لوله کشی گاز، و لوله کشی فاضلاب تقسیم می شود. در ادامه به توضیح مختصر در مورد هر یک می پردازیم.

  • لوله کشی آب

امروزه برای لوله کشی آب از لوله های پلی اتیلن و لوله فاضلاب پلیکا استفاده می شود. برای لوله کشی آب ساختمان باید روش های اصولی رعایت گردد تا منجر به نشتی یا گرفتگی  نگردد. برای لوله کشی آب ساختمان ، آب از انشعاب اصلی وارد لوله تقسیم کننده می شود و از آن جا توسط یک یا چند مسیر جدا کننده وارد ساختمان میشود. لوله کشی آب ساختمان نیز خود به دو دسته لوله کشی فاضلاب و لوله کشی آب سرد و گرم تقسیم می شود.

  • لوله کشی فاضلاب

لوله های فاضلاب وظیفه هدایت مواد زاید را به سمت چاه ساختمان بر عهده دارد، این لوله ها باید به نحوی کارگزاری شوند که از سمت بالا به پایین قرار داده شوند که خود به چند روش انجام می گیرد: روش تونلی، روش رو باز و روش زیر سقفی صورت. لوله کشی فاضلاب بر اساس فشار آب صورت نمی گیرد و جریان فاضلاب به واسطه جاذبه زمین صورت می گیرد.

  • لوله کشی گاز

با توجه به اینکه لوله کشی در ساختمان ها به صورت مستقیم با جان افراد در ارتباط است رعایت کردن نکات ایمنی در این  مورد ضروری است. جنس لوله های گاز از فولاد یا آهن تفته است. زمان انجام لوله کشی بعد از دیوار چینی و قبل از گچ و خاک است. پیش از انجام کار ، ابتدا نیاز به تشکیل پرونده در سازمان نظام مهندسی می باشد.

روشهای لوله کشی آب ساختمان

  • لوله کشی آب با روش سنتی

از روش سنتی برای لوله کشی ساختمان های قدیمی استفاده می شد. در آن زمان معمولاً از لوله های فولادی استفاده می کردند اما به علت معایبی که استفاده از لوله های فولادی به همراه دارند به مرور زمان لوله های پلاستیکی مختلف جایگزین آن ها شدند. از جمله معایب لوله های فلزی می توان به قابلیت اکسایش و خوردگی آن ها، سختی کار با این لوله ها و سنگین بودنشان اشاره کرد.

  • لوله کشی انشعابی

در روش انشعابی تمامی لوله های آب از رایزر اصلی منشعب می شوند و لوله کشی آب سرد و گرم با یکدیگر تفاوتی ندارند. در روش انشعابی یک لوله آب اصلی از خیابان وارد ساختمان می شود و روی آن کنتور نصب می گردد، سپس برای هر واحد انشعابی از سر این لوله گرفته می شود و در آخر تمامی انشعابات به یکدیگر مرتبط می گردند. امروزه برای لوله کشی آب ساختمان به جای استفاده از لوله های فلزی، از لوله های پلاستیکی استفاده می کنند.

برای لوله کشی آب گرم هم انشعابی از رایزر اصلی وارد سیستم گرمایشی می شود و لوله ای حاوی آب گرم از سیستم خارج می گردد. لوله کشی آب به روش انشعابی به دو شکل روکار و توکار انجام می شود و این دو مدل از بهترین روشهای لوله کشی ساختمان محسوب می شوند.

زمانی که لوله های آب از زیر مصالح ساختمانی عبور داده می شوند گفته می شود که از روش توکار استفاده شده است و زمانی که لوله ها روی دیوارهای خارجی نصب می شوند یعنی به صورت روکار انجام شده است.

  • روش کلکتوری

در این روش از ابزاری به نام کلکتور برای لوله کشی استفاده می شود و به همین دلیل با این نام شناخته شده است. روش کلکتوری یکی از روش های مدرن و جدید است و از اصول و روش های سنتی تابعیت نمی کند زیرا برخلاف روش انشعابی، این نوع از لوله کشی را می توان به صورت مجزا برای واحدهای مختلف اجرا کرد.

در روش انشعابی لوله ها باید از سر کنتور به داخل ساختمان منتقل شوند و همه لوله ها از لوله اصلی منشعب می شوند در صورتی که در روش کلکتوری هر واحد یک شیر آب جداگانه دارد و لوله کشی آب واحد های مختلف به همدیگر ربطی ندارند. برای استفاده از روش کلکتوری نیازی به کنده کاری و نصب لوله ها در عمق دیوارها و کف ساختمان نیست.

استفاده از روش کلکتوری در ساختمان هایی که تعداد واحد آن ها زیاد است توصیه می شود زیرا اگر برای این گونه ساختمان ها از روش انشعابی استفاده شود، به دلیل این که رایزر اصلی بین واحدها مشترک است فشار آب واحدهای مختلف کاهش پیدا می کند.

برای این که این گونه ساختمان ها فشار آب مناسبی داشته باشند حتماً نیاز به پمپ دارند که این خود یک هزینه اضافی است. لازم به ذکر است که روش کلکتوری را نمی توان به صورت روکار انجام داد.

روش های لوله کشی گاز ساختمان

گاز یکی از مهم ترین نیازهای انسان ها است و انتقال آن به قسمت های مختلف ساختمان به لوله کشی اصولی احتیاج دارد که به دو روش روکار و توکار انجام می شود و شامل مراحل زیر است.

  1. انتخاب مسیر لوله کشی: لوله گاز نباید بیش از اندازه طویل باشد و باید از مسیر ایمن عبور کند. محل نصب لوله های گاز باید به گونه ی انتخاب شود که به ساختمان هیچ گونه آسیبی وارد نشود.
  2. آماده کردن نقشه های لوله کشی: مرحله بعدی آماده کردن نقشه های لوله کشی گاز است. در داخل این نقشه ها علاوه بر مسیر لوله های گاز، محل ایجاد دودکش ها و تمام مشخصات فنی آن ها نظیر جنس و قطرشان طراحی می شود. نقشه لوله کشی گاز باید مسیر لوله ها، طول و قطر لوله ها، جنس لوله ها و اتصالات را دربر داشته باشد.
  3. تعیین قطر لوله های گاز: لوله های گاز باید دارای قطر مناسب باشند تا بتوانند حداکثر سوخت مورد نیاز دستگاه های گازسوز را تأمین کنند. قطر لوله گاز به عوامل مختلفی بستگی دارد نظیر : حداکثر افت فشار میان رگلاتور و دستگاه های گازسوز (12.7 میلی متر ستون آب)، ماکسیمم مقدار مصرفی گاز، طول لوله کشی گاز و چگالی گاز.

برای لوله کشی گاز ساختمان نمی توان از هر نوع لوله ای استفاده کرد. برای این منظور می توان از لوله های فولادی، لوله های مسی، لوله های منعطف یا شلنگ، لوله های پلی اتیلن و غیره استفاده کرد. اتصالات لوله کشی گاز ساختمان ها به سه نوع اتصالات جوشی با درز (روکار) ، بدون درز و اتصالات دنده ای فولادی.

روشهای لوله کشی فاضلاب

لوله کشی فاضلاب ساختمان ها به دو روش سنتی و روش زیر سقفی صورت می گیرد.  برای لوله کشی فاضلاب از طریق هر دو روش می توان از انواع لوله های چدنی، پوشیفت و پلیکا استفاده کرد. البته بهتر است که در روش زیر سقفی که روشی بسیار حساس می باشد از لوله های چدنی استفاده نشود زیرا مهار کردن این لوله ها کمی دشوار است. در ادامه ویژگی های هر یک از این روش ها شرح داده می شود.

  • لوله کشی فاضلاب به روش سنتی

در لوله کشی فاضلاب به روش سنتی لوله ها کف ساختمان جاگذاری می شوند. از این روش بیشتر در ساختمان های قدیمی استفاده می شد. در روش سنتی بعد از اتصال لوله های هواکش و سیفون ها به فاضلاب، آن ها را زیر مصالحی نظیر سیمان مدفون می کنند.

لوله کشی فاضلاب به روش سنتی هزینه کمتری برای مالکان دارد زیرا نیازی به داکت کشی و استفاده از لوله های مرغوب نیست. سرعت حرکت مواد در روش سنتی کمتر از  روش زیر سقفی است اما اگر در روش سنتی از لوله های پوشیفت استفاده شود تا حدود زیادی سرعت انتقال مواد فاضلابی افزایش پیدا می کند.

  • لوله کشی فاضلاب به روش زیر سقفی

در روش زیر سقفی همان طور که از نامش پیداست، لوله ها به جای این که از کف زمین عبور کنند از زیر سقف عبور داده می شوند. روش زیر سقفی و روش سنتی تفاوت چندانی از نظر نحوه ایجاد اتصالات و طرح نقشه ندارند و فقط محل قرار گیری لوله ها در این دو روش با یکدیگر متفاوت است.

سرعت حرکت مواد در لوله ها به نحوه لوله کشی ساختمان مرتبط نمی باشد. در حقیقت با استفاده از هرکدام از روش ها اگر لوله کشی اصولی و درست انجام شود دسترسی به لوله ها آسان تر می شود، بوهای فاضلابی در محیط پخش نمی شوند و سرعت حرکت مواد در لوله ها مناسب خواهد بود.

سرعت حرکت مواد در لوله ها به شدت به جنس لوله و زاویه شیب آن ها بستگی دارد. استفاده از لوله های نامرغوب در هر دو روش لوله کشی باعث تجمع مواد داخل فاضلاب و رسوبات و انتشار بوی نامطبوع می شود.

استفاده از روش زیرسقفی از این نظر بهتر است که طول عمر لوله ها به علت این که تحت فشار مصالح قرار نمی گیرند افزایش می یابد. یکی دیگر از مزایای روش زیر سقفی این است که در هر زمان که تأسیسات و انشعابات به تعمیر احتیاج داشتند یا لازم شد که قسمتی از لوله ها تعویض شوند، لوله ها همواره در داخل داکت ها به راحتی در دسترس هستند.

این درحالی است که اگر قسمتی از لوله ها ی فاضلاب نشتی داشته باشد یا آسیب دیده باشد و لوله به روش سنتی در کف ساختمان جاگذاری شده باشند باید کف زمین کنده شود و به این ترتیب هزینه تعمیر لوله ها و بازسازی کف ساختمان بسیار زیاد خواهد شد.

از طرف دیگر در این روش باید از لوله های مرغوب و لوله کش های متخصص استفاده شود همچنین لازم است که بین دیوارهای ساختمانی داکت کشی کنید تا لوله ها را از میانشان عبور دهید. با این اوصاف برای این که فاضلاب خانه خود را به روش زیر سقفی لوله کشی کنید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.

به هر حال هر کدام از روش ها که در رابطه با آن ها توضیحاتی داده شد دارای مزایا و معایبی هستند و شما باید با توجه به بافت و نوع ساختمان خود روش مناسب لوله کشی ساختمان را انتخاب کنید.

البته امروزه بیشتر از روش های جدید و لوله های باکیفیت برای انتقال آب، گاز و مواد فاضلابی استفاده می شود تا احتمال خرابی و به وجود آمدن مشکل در سیستم لوله کشی ساختمان به حداقل برسد.

تعمیرات لوله کشی ساختمان

ساختمان هایی که سال های زیادی از ساخت آنها گذشته است ممکن است تاسیسات و لوله کشی آنها دچار پوسیدگی و خرابی گردد. زنگ زدگی و رسوب گرفتن لوله ها از مواردی است که بسیار شایع می باشد. در این گونه مواقع ممکن است در اثر زنگ زدگی لوله ها، طعم و رنگ آب خروجی از شیرها نیز تغییر کند.

بنابراین تعمیر لوله کشی ها در بناهای قدیمی ضروری می باشد که نیاز به مهارت های فنی دارد و همچنین افراد فعال در این حوزه باید از  دانش علمی در این رشته نیز برخوردار باشند. در واقع می توان گفت که تاسیسات ساختمان امروزه به یک علم تبدیل شده است.

شرکت تکنیک سرویس پارس خدمات لوله کشی آب و گاز را به صورت حرفه ای انجام می دهد. همچنین در صورت قدیمی بودن لوله کشی و وجود مشکل در آن تعمیرکاران این شرکت اقدام به تعمیر و یا تعویض آن می کنند.

نکاتی در رابطه با لوله کشی ساختمان

بهتر است برای از لوله های عایق استفاده کنید زیرا نور خورشید باعث آسیب دیدن لوله ها می شود، برای این کار می توانید از لوله های نیوپایپ استفاده نمایید. در مناطقی که هوا سرد است  شرایط مناسب را برای حفظ لوله ها فراهم کنید تا دچار یخ زدگی و ترکیدگی نگردند.

لوله هایی که در کف ساختمان به کار برده می شوند ممکن است به دلیل ضربه ای که ممکن است به آن وارد شود دچار آسیب گردد بنابراین بهتر است از وسیله ای مثل کارتون در زیر آن استفاده کنید تا لوله ها از آسیب احتمالی در امان باشند.

برای  فاضلاب نیاز است تا از لوله های با ظرفیت بالا استفاده گردد. این کار باعث می شود تا این لوله ها دچار گرفتگی و انسداد نگردند و مواد جامد در آنها رسوب نکند.

در هنگام اجرای لوله کشی باید به این نکته توجه داشت که آبی که تمیز است با آب فاضلاب وارد یک منبع نگردند.

به طور کلی این کار امری پیچیده است که نباید آن را به دست هر کسی سپرد. استفاده از فردی که در زمینه تاسیسات لوله کشی تجربه و علم بالایی داشته باشد می تواند از بروز مشکلات بعدی که ممکن است به وجود آید، جلوگیری نماید.

تعمیرکاران تکنیک سرویس پارس علاوه بر مهارت فنی و دانشی که در این زمینه دارند دارای اخلاق حرفه ای نیز می باشند و از هر نظر کاملا قابل اطمینان می باشند. این افراد قبل از استخدام در شرکت، گواهی های سلامت و عدم سوء پیشینه را ارائه داده اند و با گذراندن دوره های مختلفی که شرکت برای تعمیرکاران و تکنسین ها برگزار می کند، نحوه برخورد صحیح با مشتری را فرا گرفته اند.

نظارت شرکت بر کار تعمیرکاران و نظرسنجی از مشتریان باعث بهبود عملکرد تعمیرکاران شده و جلب رضایت بیشتر مشتریان را به دنبال خواهد داشت.

گارانتی تعمیرات و گواهی اصالت قطعات برای افزایش اعتماد مشتریان به آنها ارائه داده خواهد شد. هزینه ای که تکنیک سرویس پارس از مشتریان دریافت می کند بر طبق تعرفه های تعیین شده بوده و هیچ گونه هزینه اضافی از آنان دریافت نخواهد شد.

انواع ابزار آلات لوله کشی ساختمان

هر یک از ابزارهایی که در لوله کشی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند کاربردی خاص داشته و در صورت عدم وجود آنها امکان لوله کشی به صورت صحیح و اصولی وجود نخواهد داشت. وارد شدن به هر شغلی نیازمند شناخت ابزار کار و وسایلی است که فرد با آنها سروکار دارد و بایستی عملکرد هر یک از این ابزار توسط فرد فرا گرفته شود.

  • متر؛ ابزاری اولیه در لوله کشی ساختمان

پیش از آن که اقدام به برش لوله ها نمایید نیاز است تا سایز مورد نظر آن را با استفاده از متر اندازه گیری نمایید. این کار باید با دقت زیادی انجام گیرد. مترها در مدل ها و اندازه های متنوعی وجود دارند که از آن میان می توان به مترهای فلزی، چوبی و شیشه ای اشاره کرد. بهترین انتخاب مترهای فلزی می باشند چرا که جنس این مترها به گونه ای است که در برابر ضربه و رطوبت مقاوم بوده و طول عمر بالاتری دارند. مترهایی با اندازه 5 متر که دارای دقت میلی متری می باشند می توانند در لوله کشی ساختمان انتخاب مناسبی باشند.

  • کولیس؛ ابزاری برای اندازه گیری

کولیس برای اندازه گیری قطر داخلی و خارجی لوله ها مورد استفاده قرار می گیرد. کار کردن با کولیس نیازمند مهارت خاصی بوده و توسط آن می توان مقیاس های میلی متر و حتی کوچکتر را اندازه گیری نمود.

  • گونیا؛ وسیله ای برای اندازه گیری زاویه قائم

در هنگامی که در لوله کشی نیاز به جوشکاری می باشد باید از گونیا جهت کنترل کردن عمود بودن قطعات مختلف استفاده نمود. برای این کار بایستی دو ضلع گونیا بر قطعات مورد نظر عمود شده تا قائم بودن آنها تایید گردد. گونیا را در انواع مختلفی تولید می کنند که هر یک در موارد مختلفی به مصرف می رسد. برای لوله کشی ساختمان باید نوعی از گونیا را استفاده کرد که از مقاومت بالایی برخوردار باشد تا به مرور زمان دچار فرسایش نشده و بتواند سال ها مورد استفاده قرار گیرد.

  • آچار شلاقی یا آچار لوله گیر

آچارهایی که برای لوله کشی مورد استفاده قرار می گیرند انواع مختلفی داشته و هر یک را در مورد ویژه ای به کار می برند. نحوه استفاده از این آچارها و شناخت همه آنها برای یک لوله کش اهمیت بسیاری داشته و در ابتدای ورود به این حرفه باید تمام این آچارها خریداری گردند. آچار لوله گیر یا شلاقی را شاید بتوان از مهم ترین نوع آچارها دانست که که در هنگام گرفتن و چرخاندن لوله از آن استفاده می نمایند. این آچارها قابلیت تنظیم شدن را داشته و برای انواع لوله ها در سایزهای مختلف می توانند مورد استفاده قرار گیرند. لوله هایی که خراب شده اند یا پیچ و مهره آنها هرز شده اند می توانند توسط آچار شلاقی مورد تعمیر قرار گیرند.

  • آچار تسمه ای؛ ابزاری مفید برای باز و بسته کردن لوله

در هنگامی که لوله کش قصد دارد لوله ها را باز یا بسته نماید می تواند از آچار تسمه ای استفاده کند. در اکثر مواقع از این نوع آچار در باز و بسته کردن لوله ها مسی که آسیب پذیرتر بوده استفاده می شود.

  • آچار فرانسه؛ آچاری نام آشنا

آچار فرانسه را به علت استفاده آسانی که دارد در بسیاری از کارها به کار می برند. در لوله کشی ساختمان نیز این نوع آچار، ابزاری پر استفاده بوده و برای سفت کردن بست های شش گوشه در لوله کشی مورد استفاده قرار می گیرد.

  • آچار لوله زنجیری

آچار لوله زنجیری را می توان نمونه ای از آچارهای لوله گیر دانست که در لوله کشی استفاده فراوانی از آن می شود. زمانی که نیاز است تا بست های لوله ها را شل یا سفت نمایید می توانید از آچار لوله زنجیری استفاده کنید.

  • لوله بر چدن

لوله بر چدن یکی از انواع لوله برهایی است که در لوله کشی ساختمان بسیار پر کاربرد بوده و با لوله بر گالوانیزه شباهت زیادی دارد. این لوله بر را همان طور که از نامش پیداست برای برش دادن لوله های از جنس چدن مورد استفاده قرار می دهند و برای این کار باید زنجیرهای گرد لوله ها سفت شده و و چرخ های تیغه دار لوله بر، برش را انجام دهند.

  • گیره لوله کشی

گیره لوله کشی زا زمانی مورد استفاده قرار می دهیم که نیاز به برش دادن یا حدیده کاری لوله ها داریم. لوله گیر باعث می شود تا در حین برش، لوله ها دچار چرخش نشده و در جای خود ثابت بمانند تا عملیات برش و حدیده کاری به درستی صورت گیرد. گیره لوله کشی را در انواع مختلفی از قبیل گیره رومیزی، صحرایی و زنجیری تولید می کنند و بسته به شرایط هر یک را مورد استفاده قرار می دهند.

  • حدیده

حدیده برای به وجود آوردن رزوه بر روی لوله کاربرد دارد. علاوه بر آن برای دنده کردن سر لوله ها نیز باید از حدیده استفاده نمود. به علت کاربرد زیادی که حدیده در لوله کشی دارد انواع مختلفی از آن تولید شده و در دست لوله کش ها قرار می گیرد. حدیده ها در انواع حدیده دستی و برقی تولید شده و هر یک با توجه به نوع کاربرد و پروژه به لوله کش جهت حدیده کاری کمک می نمایند.

  • کمان اره آهن بر

یکی از ابزارهای مهم دیگری که برای برش دادن لوله ها مورد استفاده قرار می گیرد کمان اره آهن بر می باشد که برای این کار کمان را به دور لوله پیچانده و با استفاده از اره، لوله را برش می دهند. کمان این ابزار قابلیت تنظیم شدن را دارد و با تنظیم آن می توان طول عمر بالاتری را برای این ابزار پیش بینی کرد.

  • برقو یا کالیبراتور

از این ابزار بیشتر در لوله کشی فاضلاب ساختمان ها استفاده می کنند. زمانی که لوله های فاضلاب را برش می دهند، قطر داخلی آنها ممکن است مقداری تنگ شده و باعث شود که آب با فشار کمتری از لوله ها عبور نماید و عبور آب را با مشکل مواجه کند. برای جلوگیری از این مشکل از برقو استفاده می کنند که این وسیله لبه های تیزی که در اثر برش با لوله بر در لوله ایجاد می شود را صاف نموده و فشار آب عبوری از لوله تنظیم می گردد.

  • روغندان ابزاری برای حدیده کاری

در هنگام بریدن لوله ها و حدیده کاری آنها نیاز است تا سطوح لوله و پیچ و مهره های آنها روانکاوی شده و اصطکاک آنها کمتر گردد. لوله کش ها برای این کار از روغندان استفاده می کنند که تاثیر بسیاری در نرم کردن سطوح لوله ها دارد.

  • بوته سرب و کوره ذوب سرب

از این ابزارها نیز برای ذوب کردن سرب و استفاده از سرب مذاب در ساخت یا ترمیم لوله استفاده می شود.

قلم کنف کوبی و سرب کوبی، ملاقه سرب ریزی، انبردست، قلاویز، خم کن اهرمی، دستگاه جوش، فنر خم کن، گاز انبر، تراز، آچار آلن، پلیسه گیر لوله، پد لحیم کاری و غیره انواع مختلفی از ابزار کار لوله کشی ساختمان می باشند که هر لوله کشی نیاز به تهیه این ابزار و یادگیری نحوه کار کردن با آنها را دارد.

در هر نقطه ای از شهر تهران که باشید می توانید تنها با تماس تلفنی یا به صورت آنلاین و اینترنتی اقدام به ثبت درخواست انواع خدمات از جمله تعمیر لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان نمایید.

همچنین این شرکت خدمات نصب و تعمیرات لوازم خانگی از جمله تعمیر جاروبرقی ، تعمیر یخچال ، تعمیر لباسشویی ، تعمیر پکیج ، نصب پکیج ، نصب کولر گازی و … با ضمانت تعمیرات و قطعات انجام می دهد.

نظرات مشتریان شرکت تکنیک سرویس پارس
دیدگاه شما
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
5/5 - (1 امتیاز)
کارمند تکنیک سرویس پارس
تعمیر سریع و با کادر متخصص تکنیک سرویس پارس
فقط یک تماس فاصله با حل مشکل و تعمیر اصولی
یا تماس بگیرین:
هر کجای استان تهران که هستین
خدمات تکنیک سرویس پارس در کنار شماست
نقشه تهران
WeCreativez WhatsApp Support
شما میتوانید درخواست تعمیرات خود را از طریق واتس اپ برای انجام تعمیر به شرکت ارسال نمایید
کمتر از چند دقیقه پاسخ خواهیم داد